Kapitein Nemostraat 23
7821 AB Emmen
0591 21 21 16
info@nemoveiling.nl

Openingstijden
Zaterdag      10.00 -  16.00 Over Nemoveiling.nl

Nemoveiling is een online veilinghuis dat veilingen organiseert voor de particuliere en zakelijke klant. Op de website vindt u vrijwillige en openbare veilingen met een grote verscheidenheid aan nieuwe en gebruikte producten en diensten.  Binnenkort kunt u op onze site ook faillisementsveilingen vinden. Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief dan houden wij u daarvan iedere maand op de hoogte.

Nemoveiling is niet de verkopende partij. Wij veilen en verzorgen de facturatie in opdracht van de verkopers en de kavels zijn in veel gevallen niet op onze eigen locaties aanwezig. 

Maak een gratis account aan en bied mee op uw favoriete kavels. Wanneer u het hoogste bod heeft en het kavel is definitief toegewezen kunt u het kavel ophalen of laten bezorgen. Kavels staan bij onze alleen bij uitzondering onder voorlopige toewijzing. 

Nemoveiling brengt de kopers geen kosten in rekening. Dus geen opgeld, administratiekosten of inschrijfgeld. Hierdoor krijgt u letterlijk meer waar voor uw geld. 

Wij testen de kavels voordat deze online komen en doen er alles aan u een volledig en goed beeld te geven van de staat en eigenschappen van de kavels. Nieuwe kavels in de doos worden uiteraard niet getest. Wanneer een kavel mankementen heeft of niet compleet is dan zal dit nadrukkelijk vermeld staan in de kavelomschrijving. Wanneer voor een kavel garantie geldt dan zal dit ook in de kavelomschrijving omschreven staan. Mocht een kavel ondanks onze inspanningen toch niet aan de voorwaarden voldoen en kunnen wij dit niet naar volle tevredenheid oplossen dan krijgt u uw geld uiteraard gewoon terug. 

Alle actuele kavels zijn makkelijk op categorie te vinden. Hierdoor laat de bezoeker van de site geen kansen liggen en krijgt het product van de aanbieder de optimale aandacht die het verdient. Wanneer u bij Nemoveiling een bod uitbrengt is dit bod bij een btw-kavel altijd inclusief btw. Het bedrag dat u biedt als winnaar van een kavel is het bedrag dat u terugvindt op uw factuur. 

Nemoveiling werkt niet met automatische biedingen omdat dit naar onze mening geen garantie is voor een 100% betrouwbaar veilingproces. 

U kunt de kavels uit de Nemoveiling op iedere zaterdag ophalen tussen 10.00 tot 16.00. 

Voor faillisementsveilingen geldt dat de kijkmomenten vaak beperkt zijn en op een externe locatie. Ook het ophalen van kavels uit deze veilingen zijn gebonden aan vaste dagen. Waar mogelijk helpen wij u graag bij het laden van de door u gekochte kavels. Ook werken wij samen met professionele transporteurs die de kavels bij u thuis kunnen brengen.

Wij kunnen pakketten ook verzenden. U maakt zelf op Post.nl een verzendlabel aan en deze stuurt u naar info@nemoveiling.nl en wij brengen uw pakket voor u naar een Post.nl punt. 


Het team van Nemoveiling wenst u veel plezier bij het gebruik van onze veilingsite!